STIJLVOLLE EVENEMENTEN

– WAAR U ONTMOET, NETWERKT EN GEÏNSPIREERD WORDT –

  1. Home
  2. Evenementen

Uw unieke event bij Hotel Ernst Sillem Hoeve

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een jubileum, het vieren van de speciale momenten doet u op een unieke plek. Hotel Ernst Sillem Hoeve biedt deze unieke plek aan de rand van de bossen van de Lage Vuursche. Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw event. Zowel binnen in de sfeervolle Hoeve als buiten in de prachtige tuin zijn tal aan mogelijkheden om een prachtig evenement te organiseren voor maximaal 250 personen. De locatie ligt in het midden van het land, dus voor al uw gasten goed te bereiken. En met 85 moderne ingerichte comfortkamers is er voldoende plek voor uw gasten om te blijven slapen, dus niemand hoeft naar huis!

Maatwerk is onze standaard

Maak kennis met onze event experts! Het is belangrijk om een gevoel te krijgen bij een locatie. Daarom krijgt u tijdens de eerste kennismakingsafspraak met uw vaste contactpersoon een rondleiding door het hotel. Zo krijgt u meteen een goede indruk van onze sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden. Wij nemen vervolgens graag al uw wensen en voorkeuren met u door. Wat heeft u precies in gedachte? Wat is het thema of het doel van uw event? Heeft u de voorkeur voor een borrel, diner, feestavond of een actief programma waarbij uw gasten worden uitgedaagd? Wij adviseren u op gastgerichte wijze en met veel plezier over alle mogelijkheden en zullen suggesties doen die passen bij uw wensen. Maatwerk is bij ons standaard omdat wij weten dat geen één evenement hetzelfde is. Uw event bij ons is uniek.

Zakelijke evenementen

Iets te vieren met het bedrijf? Wij hebben alles in huis om van uw feest een groot succes te maken! U bepaalt zelf hoe het eruit mag komen te zien. Wij adviseren u en denken graag met u mee. U heeft de keuze uit mooie karakteristieke ruimtes met houten vloeren en hoge plafonds, eventueel in combinatie met een aansluitende bar inclusief openhaardkamer.

Particuliere events

Wilt u uw verjaardag eens uitgebreid vieren met al uw vrienden en familie om heen? Of bent u binnenkort 25 jaar getrouwd? Onder persoonlijke begeleiding van uw vaste contactpersoon wordt uw feest een herinnering om nooit meer te vergeten.

Wat gasten over ons zeggen…