OVER ONS

– EEN LOCATIE MIDDEN IN HET GROEN –

  1. Home
  2. Over Ons

Ons verhaal

Wij geloven in de meerwaarde van persoonlijke ontmoeting. Ontmoetingen zorgen voor verbinding tussen mensen én ontmoeting zorgen ervoor dat mensen zich kunnen ontwikkelen. Wij doen dit vanuit onze visie: ‘mensen die mensen ontmoeten’. Hotel Ernst Sillem Hoeve biedt een inspirerende ontmoetingsplek midden in het groen. Authentiek en gastvrij in een omgeving waar positieve beleving centraal staat. Wij stellen het doel van onze gasten centraal en zorgen ervoor dat wij, met ons team en onze mogelijkheden op locatie, meerwaarde creëren. Dat is onze missie waar we met een gedreven team elke dag aan werken! 

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons voorop. Dat is waarmee wij ons onderscheiden. Zowel onze gasten als onze medewerkers krijgen bij ons snel het gevoel thuis te zijn bij onze kleinschalige en stijlvolle hotel- en eventlocatie.

Of u nu een privé feest of een zakelijk evenement wilt houden. Een inspirerende meeting wilt organiseren met overnachting of een weekend weg wilt. Onze medewerkers denken graag met u mee en stemmen alles zo optimaal mogelijk af op uw doel. Wat uw wensen ook zijn; onze dienstverlening en service is op maat. U als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal en samen zorgen we ervoor dat uw verblijf bij ons een succes wordt.

Altijd een persoonlijk ontvangst in Hotel Ernst Sillem Hoeve

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA en speelt een centrale rol binnen onze organisatie. Door uw meeting bij ons te organiseren ondersteunt u bijvoorbeeld het belangrijke van werk van YMCA Nederland. Het hotel wordt geëxploiteerd door Ernst Sillem Hoeve bv, waarvan de YMCA enige aandeelhouder is.

 

 

Geschiedenis

In 1694 werd het landgoed waar Hotel Ernst Sillem Hoeve zich op bevindt aangekocht door Justus van Ewijck voor een bedrag 100 rexdaelders. Later in 1871 bouwde prins Willem Frederik Hendrik van Oranje Nassau een huis voor zijn opzichter op dit zelfde landgoed, genaamd ‘Prins Hendrik Oord’. Aan de overzijde ervan werden stallen en een fraai koetshuis geplaatst. Zo’n 50 jaar later, op 3 mei 1926, werd dit koetshuis gekocht door het Nederlandsch Jongelings Verbond (CJV/YMCA Nederland) als buitenhuis en kreeg het de naam Ernst Sillem Hoeve. 

Wat gasten over ons zeggen...