RESTAURANT REXDAELDER

– WAAR HET CULINAIR GENIETEN IS –

  1. Home
  2. Restaurant Rexdaelder

Restaurant Rexdaelder

Welkom bij Restaurant Rexdaelder! Het kloppende hart van Hotel Ernst Sillem Hoeve. Op deze plek komen al onze gasten samen om te ontspannen en samen te genieten van de culinaire keuken van Chef Ronald Hansman en zijn team. Het restaurant heeft haar bijzondere naam te danken aan de rijke geschiedenis die het hotel kent. Want het landgoed waarop de Ernst Sillem Hoeve zich bevindt werd in 1694 aangekocht voor een bedrag van slechts 100 rexdaelders! 

Zakelijk en privé van harte welkom!

Onze zakelijke gasten worden tijdens hun bijeenkomst verwend met een uitgebreide, verrassende lunch in restaurant Rexdaelder, inclusief live cooking. Stel zelf uw salade samen bij het cool-spot buffet of loop langs de open keuken voor een warm gerechtje dat ter plaatse voor u wordt bereid. In de avond geniet u van een culinair 3-gangen à la carte diner met een keuze uit 6 voor- en hoofdgerechten en 3 desserts. Voorafgaand aan het diner is er gelegenheid voor een aperitief of een borrel in Bar Rexdaelder, waar u heerlijk bij de openhaard kunt genieten van uw gezelschap. Vanzelfsprekend maken de chef en zijn team op aanvraag ook lunches, diners en buffetten op maat.  

Voor onze hotelgasten hebben wij een aantrekkelijke lunch en dinerkaart. Deze kaart wordt met zorg samengesteld door het keukenteam en wisselt met regelmaat van gerechten, zodat u steeds zult worden verrast met nieuwe gerechten.   

Openingstijden

Maandag - zaterdag
Lunch: 12.00-15.30 uur
Diner: 18.00- 21.30 uur

Voor lunch en diner vooraf reserveren

Telefoon: 035 666 85 41

Lunch & diner

Voor culinaire en mooi opgemaakte gerechten bent u bij Restaurant Rexdaelder aan het juiste adres! Voor zowel onze zakelijke als onze hotelgasten worden hier iedere dag weer met passie de meest heerlijke gerechten bereid.   

 

 

Bar & terras

Neem plaats op het mooiste terras van de Utrechtse Heuvelrug. Met een fantastisch uitzicht op de groene tuin en het park rondom het hotel komt u hier volledig tot rust en geniet u van de suggesties van onze kaart. Wanneer het weer het niet toe laat bent u van harte welkom in Bar Rexdaelder. Met een hapje en een drankje bij de openhaard of een aperitief voorafgaand aan het diner. Even tot rust komen en met elkaar genieten van het moment!

 

 

Restaurant Rexdaelder in beeld