Outdoor activiteiten

  1. Home
  2. Meetings
  3. Outdoor activiteiten voor meetings of bedrijfsuitjes

Outdoor activiteiten & korte breaks

Outdoor activiteiten als bedrijfs-/familie uitje of als korte break tijdens een dag vergaderen? Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve is het een garantie voor een succesvolle dag! Wij bieden een ruime keuze aan diverse sportieve en ontspannende outdoor activiteiten die stuk voor stuk in het teken staan van teambuilding en/of plezier. Liever binnen een activiteit organiseren? Kies dan voor de spannende Escape Box of een ontspannen yoga workshop. De in- en outdoor activiteiten worden georganiseerd door een aantal partners van Hotel Ernst Sillem. Het decor? De prachtige omgeving van Lage Vuursche, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

Genoemde bedragen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

schapen drijven als team activiteit tijdens een meeting

Schapendrijven

Wilt u op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden, leren over uw stijl van leidinggeven/ontvangen en manieren van samenwerken? Ga dan onder professionele begeleiding schapendrijven met Border Collies. De workshop bestaat uit 3 onderdelen: een demonstratie, werken met schapen en het grote finale spel. Schapendrijven moet u beleven! Na het werken op het veld met de schapen en Border Collie beschikt u over nieuwe inzichten en heeft u nieuwe energie.

Duur: 1,5 tot 2 uur  
€ 1.378 t/m 9 deelnemers
€ 1.509 van 10 t/m 14 deelnemers
€ 1.634 van 15 t/m 20 deelnemers
€ 1.935 van 21 t/m 30 deelnemers
€ 2.198 van 31 t/m 40 deelnemers
Mogelijk voor groepen van 9 tot 150 personen, prijzen op aanvraag.

Vraag offerte aan

Haka workshop

Vanaf € 39 p.p.

Kom even helemaal uit uw comfortzone met een energieke Haka. Haka is een traditionele dans uit Nieuw-Zeeland, meestal bekend door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam All Blacks. Samen leert u stap voor stap hoe u krachtig veel energie als team los maakt. De workshop, bij mooi weer in ons groene park, is energiek, dynamisch en informatief. De Haka wordt geoefend in verschillende werkvormen. Wij adviseren u graag.

Duur: 1 tot 2 uur 
1 uur € 39 per persoon met een minimumbedrag van € 390
2 uur € 42 per persoon met een minimumbedrag van € 420

Vraag offerte aan

haka workshop als teamactiviteit tijdens een meeting
outdoor teambuilding

Teambuilding en reflectie

Vanaf € 42,50 p.p.

Genoeg gepraat over samenwerking? Breng de theorie in de praktijk met teambuilding-opdrachten onder begeleiding van een teamtrainer. De opdrachten binnen of buiten op ons groene terrein zijn ontspannend, maar ook met diepgang door de korte reflecties. Met keuze uit meer dan 12 creatieve, sportieve en op samenwerking gerichte opdrachten. Deze activiteit kunt u naadloos aan laten sluiten op het doel van uw bijeenkomst, training of meeting. De inzet is ook mogelijk verdeeld over de dag.

Duur: 3 tot 6 uur   
Waar: binnen in een ruime zaal of buiten in het park
Thema: samenwerking verbeteren, elkaar aanspreken
Vanaf: 6 deelnemers

3 uur: € 42,50 per persoon (minimumbedrag van € 510)
4 uur: € 52,50 per persoon (minimumbedrag van € 630)
6 uur: € 920 per teamtrainer .

Vraag offerte aan

Ballenfabriek

Vanaf € 37 p.p.

In deze opdracht wordt het team gevraagd om het productieproces van een ballenfabriek te ontwerpen. De ballenfabriek daagt een team uit: hoeveel ballen kan het team produceren in 2 minuten? Deze teambuildingsoefening lijkt eenvoudig, tot u van start gaat. Dan is optimale samenwerking vereist om de fabriek te laten draaien. De optimale groepsgrootte ligt tussen 10 tot 16 personen per team. Er kunnen meerdere teams – in competitie – aan de oefening deelnemen. Per speelveld kunnen 3 teams van maximaal 16 deelnemers meedoen. Elke productieronde duurt immers slechts 2 minuten. Een ideale opdracht om over in gesprek te komen.

Duur: 2 – 2,5 uur
Waar: binnen in een ruime zaal of buiten
Thema: samenwerking verbeteren, elkaar leren aanspreken
Vanaf: 9 deelnemers

2 uur: € 37 per persoon ( minimumbedrag van € 444)
2,5 uur: € 39,50 per persoon ( minimumbedrag van € 474)

Vraag offerte aan

Ballenfabriek als outdoor activiteit
Teamactiviteit tijdens meeting

Serious fun

Vanaf € 37,50 p.p.

In teams gaat u in 4 rondes de strijd met elkaar aan. Even lekker ertussenuit en als groep nieuwe energie opdoen. In elke ronde gaat het om de overwinning. In de eerste ronde testen we de kwaliteiten van het team, waarna er per opdracht een moeilijkheidsgraad bij komt. De competitie wordt op maat aangeboden; u kiest zelf uw opdrachten. U kunt kiezen uit: samenwerkingsopdrachten, teambuilding en competitiespelen. Serious Fun is het hele jaar mogelijk en bij slecht weer (gedeeltelijk) binnen. Eén van onze bestsellers!

Duur: 1,5 uur
Waar: buiten op het grote grasveld
Thema: ontspanning, competitie
Vanaf: 12 deelnemers

1.5 uur: € 37,50 per persoon (minimumbedrag van € 450)
Vraag offerte aan

Katapult bouwen

Vanaf € 39,50 p.p.

Glimmende oogjes, even terug in de tijd. Dat is het mooie van deze opdracht. U en uw collega’s kunnen na het vergaderen of trainen even lekker spelen met een mega katapult. De katapult is gebouwd van 3 meter lange bamboepalen en natuurlijk bouwt u deze zelf! Als uw bouwwerk gereed is, krijgt u een helm en kokosnoten en barst de strijd om de beste worp los. Het speelgoed uit uw jeugd is er niets bij!

Duur: 1,5 uur
Waar: buiten op het grote grasveld
Thema: creativiteit, samenwerken, competitie (bij meerdere groepen)
Vanaf: 3 deelnemers, maximaal ± 48 deelnemers

€ 39,50 per persoon (minimumbedrag van € 450)

Vraag offerte aan

katapult bouwen als teamactiviteit tijdens meeting
Teambuilding

Uitdagende teambuilding

Vanaf € 37,50 p.p.

Onze partner heeft naast Teambuilding met reflectie, Serious fun en de Ballenfabriek nog een aantal uitdagende teambuildingsactiviteiten in te zetten voor verschillende doeleinden. Kies voor de Spinnenweb met als thema respect en vertrouwen. Voor management en directieteams is de Balanstafel de perfecte meeting breaker waar leiderschap, lef en groepsdynamiek aan bod komt. Bij Vakwerk wordt inzicht en creativiteit gevraagd en bij Speedball out of the box denken. Heeft de groep echt lef dan gaan ze voor de complexe opdracht Tien minuten touwbrug.

Duur, tarief en aantal deelnemers: hangt af van gekozen activiteit
Een aantal meeting breakers kunnen ook binnen plaatsvinden.
Wij adviseren u graag welke teamactiviteit bij u past!

Vraag offerte aan

Toeren met de E-Chopper

 

Op een duurzame én trendy manier de omgeving verkennen! Dat kan met de E-Chopper, een elektrische scooter met brede banden, een hoog stuur en comfortabel zadel. Met uw gezelschap rijdt u makkelijk op deze E-chopper de natuur in. Begeleiding is niet nodig. Geniet onderweg van de prachtige omgeving en de diverse bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld tijdens de tour ‘Vorstelijk Baarn’ met tussenstops in Lage Vuursche, de kastelen en Paleis Soestdijk. Of de tour ‘Soesterduinen’ die uw groep via de landingsbaan van Vliegbasis Soesterberg, het Nationaal Militair Museum, door de duinen en bossen van Soest leidt. Op de E-Chopper is zo’n tour een echte beleving.

Duur: minimaal 2 uur – 
Minimaal 8 personen 
Extra uren mogelijk. Prijzen op aanvraag.

Vraag offerte aan

e-chopper teamsuitje
Een tekenworkshop als ondersteuning van de training

Graphic Facilitation

Graphic Facilitation ook wel zakelijk tekenen genoemd is naast leuk ook nuttig. Met het gemak van pen & papier lukt het om gemakkelijk jullie boodschap te ondersteunen. In vier stappen leert de groep om jullie verhaal, dilemma, boodschap te onderbouwen en het gesprek te faciliteren. Ten slotte zegt een beeld meer dan 1000 woorden.

Duur: 1 tot 2 uur
1 uur € 35,00 per persoon
2 uur € 49,00 per persoon
Minimaal 8 personen

Vraag offerte aan

Escape box

Kleine successen vieren en de diverse talenten binnen uw team waarderen? Met onze escape box zit u vast aan de kist. Met de materialen die hier in zitten, probeert de groep los van de box te komen. De klok tikt en in teams van max. 10 personen werken de deelnemers samen om de puzzels op te lossen. De spelleider houdt het spel in de gaten en zal de groep uitdagen met hints. Weet u door samen te werken los te komen van de escape box?

Duur: 1 uur
Kosten per box € 181 met minimale afname van 2 boxen + eenmalig
€ 181 voor de spelbegeleider(s) & reiskosten 

Max 10 deelnemers per box.
De escapebox is tot 120 personen in te zetten.

Vraag offerte aan

Escapbox als teamactiviteit tijdens een meeting
yoga workshop als break tijdens meeting

Yoga

Vanaf € 38 p.p.

Een ontspannen break of start van uw dag? Beoefen yoga om daarna met een frisse en open mind weer aan de slag te gaan. Op een mooi plekje in onze tuin, midden tussen de historische bomen brengt u balans in lichaam en geest middels yoga oefeningen, ademhaling en meditatie. Bij slecht weer kan het ook binnen. Na de yoga kunt u vanuit de rust zaken vanuit een ander perspectief bekijken.

Duur yoga: 75 minuten 
€ 38 per persoon (minimumbedrag van € 383).

 

Vraag offerte aan

Bootcamp

Vanaf € 14 p.p.

Een pittige work-out met de groep? Kies dan voor een bootcamp op ons terrein met een ervaren trainer. Ga de uitdaging aan met de verschillende oefeningen in combinatie met materialen. Begin de dag gezond of geef uw bijeenkomst tussentijds een boost van energie met deze bootcamp.

Duur: 1 uur 
€ 23 per persoon van 6 t/m 10 deelnemers
€ 20 per persoon van 11 t/m 15 deelnemers
€ 18 per persoon van 16 t/m 25 deelnemers
€ 16 per persoon van 26 t/m 40 deelnemers
€ 14 per persoon vanaf 41 deelnemers
Het is ook mogelijk om langer te bootcampen. Prijs op aanvraag..

Vraag offerte aan

bootkamp als sportieve activiteit tijdens meeting
WhatsApp Moordtocht als teamsuitje

Whatsapp Moordtocht / Code craker of Slimste Groep 

Vanaf € 12 p.p.

Ontdek de mooiste plekjes rond ons hotel, in ons park of op de Utrechtse Heuvelrug met een Whatsapp Moordtocht. In een uur krijgt de groep aanwijzingen om een gepleegde moord op te lossen. Ga op zoek naar de verborgen locaties en stuur groepsselfies naar de spelleider. Deze zal bij goede selfie-antwoorden nieuwe aanwijzingen geven. De Whatsapp Moordtocht is zeer geschikt om de sfeer in een zakelijk groep te veranderen, communicatie te bevorderen en met name om echt even naar buiten te gaan om een frisse neus te halen op een speelse manier. Naast de Moordtocht kunt u ook kiezen voor de spannende Code craker of De slimste groep. Wij adviseren u graag!

Duur: 1 uur  
€ 72 per speelgroep met minimaal 2 en maximaal 6 personen per groep.

Vraag offerte aan

Een break, borrel of barbecue

In ons prachtige park staat de sfeervolle stretchtent voor u klaar om extra meerwaarde te geven aan uw bijeenkomst. Organiseer uw borrel, barbecue of pauze break in de tuin en maak gebruik van de aangeklede stretchtent. Uw event krijgt een bijzondere sfeer en is van succes verzekerd.

Huurprijs stretchtent:
€ 500 dagdeel en € 995 hele dag, inclusief meubilair en binnen-
en buitenverlichting.
Vraag naar de mogelijkheden voor een aangeklede borrel
barbecue of een gezonde/zoete break tijdens uw outdoor activiteit.

Vraag offerte aan

stretchtent voor outdoor activiteiten
outdoor koken als teamactiviteit tijdens een meeting

Outdoor koken

Vanaf € 82,50 p.p.

Outdoor koken is een exclusieve ervaring. U verblijft op uw privéterrein in het park in de openlucht rond 2 tot 6 vuren. Vuur is aantrekkelijk warm en dat maakt deze activiteit in alle 4 de seizoenen mogelijk. U kookt samen met uw groep met Bourgondische ingrediënten op houtvuur, Letse vuren en in Dutch Ovens! Wie gaat het hout hakken, wie spietst de zalm en wie snijdt de groente? Samen koken en eten zijn sociale bindmiddelen. Nog nooit was koken zo bijzonder! Deze exclusieve activiteit is mogelijk tot 100 personen. Naast Bourgondisch koken kunt u kiezen voor Vegetarisch of Italiaans koken.

Duur: 3 uur.
€ 1160 per groep van 10 t/m 12 deelnemers
€ 100 per persoon van 13 t/m 15 deelnemers
€ 95 per persoon van 16 t/m 25 deelnemers
€ 90 per persoon van 26 t/m 35 deelnemers
€ 87,50 per persoon van 36 t/m 45 deelnemers
€ 82,50 per persoon vanaf 45 deelnemers

 

Vraag offerte aan

Hondenspiegelen

Breng verschillende stijlen van leiderschap in de praktijk in een workshop hondenspiegelen. De deelnemers krijgen eerst uitleg over de werking van een roedel en de verschillende taken die honden in de roedel op zich nemen. Hierna wordt elke deelnemer aan één hond gekoppeld, gebaseerd op herkenning en vertrouwen of juist op de uitdaging tussen de 2 karakters. De duo’s voeren verschillende opdrachten uit. Welk duo volbrengt hierna het unieke eindspel? Hondenspiegelen wordt professioneel begeleid en sluit in overleg aan op het doel van uw meeting, zoals leiderschap, persoonlijke groei en communicatie.

Duur: 1,5 uur  
€ 1378 t/m 5 deelnemers
€ 1440 van 6 t/m 10 deelnemers
€ 1.634 van 11 t/m 15 deelnemers

Vraag offerte aan

honden spiegelen als outdoor activiteit
Vogelspotten als teamactiviteit tijdens meeting

Vogelspotten

Vogelwachter Adriaan heeft ruim 30 jaar ervaring als vogelspotter en neemt u mee voor een wandeling door het park rondom het hotel. Het vogelspotten met Adriaan is niet simpel kijken naar vogeltjes. Onderweg legt Adriaan parallellen tussen mens en natuur en de lessen die wij kunnen leren van vogels. O.a. over mindset, durf en vertrouwen in eigen kunnen. Door het aanstekelijk enthousiasme, de kennis en vogelspot-ervaring van Adriaan is het een unieke belevenis. Een bijzondere activiteit als start van de dag, lunchbreak, een waardevolle intermezzo of als afsluiting.

Duur: max. 2 uur
€ 689 tot 12 deelnemers
€ 1245 van 13 t/m 24 deelnemers
€ 1802 van 25 t/m 36 deelnemers
Per 12 personen wordt een gids ingedeeld.

Vraag offerte aan

Laser-Kleiduivenschieten

Op zoek naar een spannende activiteit? Ga samen met je collega’s deze uitdaging aan. Wie van jullie weet de meeste kleiduiven uit de lucht te schieten? Het programma start met een uitleg over het systeem en de wapens, de juiste schiethouding en de techniek. Daarna begint het echte werk! In groepjes van 5 of 10 personen tegelijk nemen jullie plaats op de schietplek. Het scorebord houdt onpartijdig de scores bij. Wie raakt hem als eerste of het vaakst? Het is een veilig en milieuvriendelijke activiteit, Wij laten niets achter na afloop, behalve een grote glimlach op de gezichten van de deelnemers!

Duur: 1 tot 1,5 uur
Prijs 1 uur: € 571,-  van 5 tot 20 personen met 1 set.
Prijs 1 uur: € 988,-  van  20 tot 50 personen met 2 sets.
Extra half uur € 70,-
Met meer deelnemers? Wij maken graag een passend voorstel.

Vraag offerte aan

Op het outdoor terrein van Hotel Ernst Sillem Hoeve is laser kleiduifschieten een uitdagende outdoor activiteit
Spel Ultimatum als teamactiviteit tijdens een meeting

Ultimatum
Vanaf € 38 p.p.

Spelenderwijs de sfeer in een groep doorbreken maar wél met een teambuildingselement? In het spel Ultimatum gaat een deel van de groep de buitenlucht in, op zoek naar een geheime code waarmee de uitbraak van een groot computervirus voorkomen kan worden. Lukt het om binnen een uur goed te communiceren met de teamleden in het crisiscentrum en de taak te volbrengen? Bij Ultimatum worden de deelnemers begeleid door onze instructeur en is er tijd voor reflectie. Dit spel kan als teambuilding worden ingezet en test de communicatie, flexibiliteit en samenwerking van een team.

Duur: 1 uur  
€ 38 per persoon vanaf 15 deelnemers

Vraag offerte aan

Wat gasten over ons zeggen…