SFEERVOL HOTEL

– WAAR U ZICH SNEL THUISVOELT –

  1. Home
  2. Hotel

Sfeervol hotel aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug

Kom tot rust

Wanneer u het terrein op komt bij Hotel Ernst Sillem Hoeve is het meteen duidelijk waar u terecht bent gekomen. De rust en de ruimte die het hotel door haar groene ligging te bieden heeft is voor zowel onze zakelijke als particulieren gasten steeds weer een verademing. Hotel Ernst Sillem Hoeve is geclassificeerd met 4 hotelsterren en telt 85 moderne comfortabele hotelkamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Maak gebruik van de infrarood sauna, neem een duik in het zwembad, neem de tijd om culinair te genieten in restaurant Rexdaelder en sluit uw avond af in onze sfeervolle bar met openhaardkamer. Wat uw behoeften ook zijn: bij Hotel Ernst Sillem Hoeve komt u tot rust.

Rijke geschiedenis

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, op nog geen 10 km van Utrecht, vindt u onze prachtige Hoeve, inclusief voormalig koetshuis uit het jaar 1880. Een koetshuis dat nog eigendom is geweest van Prins Willem Frederik Hendrik ll. Deze geschiedenis zorgt voor karakteristieke elementen, de stijlvolle uitstraling en sfeervolle ruimtes. Doordat de Ernst Sillem Hoeve meerdere renovaties heeft ondergaan ontbreekt het u niet aan faciliteiten en het moderne comfort van vandaag de dag.

Persoonlijk & betrokken

Met onze persoonlijke betrokkenheid en het gastheerschap hoog in het vaandel bieden wij dé perfecte omgeving voor ontspanning, ontmoeting en ontwikkeling.

Hotelkamer reserveren

Hotel Ernst Sillem Hoeve in beeld voor een weekendje weg

Onze gasten geven ons een 8.5

Onze hotelkamers

Hotel Ernst Sillem Hoeve is geclassificeerd met 4 hotelsterren en telt 85 diverse comfortabele hotelkamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Het grootste deel van onze comfortkamers biedt een prachtig uitzicht op de tuin of de bosrijke omgeving. 

Onze hotelarrangementen

Een weekendje weg met z’n tweeën of liever met het hele gezin weg? Plan een weekend vrij en boek één van onze aantrekkelijke hotelarrangementen.

Restaurant Rexdaelder

Blijven dineren tijdens uw verblijf is een must! Onze chef Ronald Hansman doet er samen met zijn team alles aan om uw avond onvergetelijk te maken. Zowel bij de zakelijke als de particuliere arrangementen wordt alles uit de kast gehaald om er een culinaire beleving van te maken.