Zakelijke evenementen

  1. Home
  2. Evenementen
  3. Zakelijke evenementen

Ieder evenement is uniek

Hotel Ernst Sillem Hoeve is de perfecte locatie voor een uniek, zakelijk evenement. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een inspirerende plek in het midden van het land om een seminar, vergadering of productpresentatie te organiseren? Wij beschikken over 18 sfeervolle en comfortabele vergaderruimtes voor 2 tot 175 personen. Ernst Sillem Hoeve is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Exclusiviteit

Organiseert u een zakelijk event met meer dan 50 personen, bijvoorbeeld voor een congres of een bedrijfsfeest? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om de twee grootste zalen (het Koetshuis en de Wagenzaal) te reserveren inclusief gebruik van de aangrenzende Bar de Ruif. U heeft dan de gehele voorkant van de hoeve exclusief tot uw beschikking. U kunt hier tevens met uw gezelschap lunchen, feesten, borrelen en gebruikmaken van een dinerbuffet.

Zakelijke evenementen op maat

Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Wij denken graag met u mee en maken uw  zakelijke event uniek en op maat.

Zaal Koetshuis voor een private dining of bedrijfsfeest

Bedrijfsevent

Ons Koetshuis uit 1880 biedt een unieke en historische diner/feestlocatie, gecombineerd met alle moderne faciliteiten van nu. Ook ons stijlvolle restaurant Rexdaelder, met uitzicht op ons prachtige park biedt legio aan mogelijkheden. Lees meer over onze event mogelijkheden.

Outdoor activiteit met bedrijfsteam

Teambuilding

Uw teamuitje meerwaarde geven? Denk dan eens aan een inspirerende lezing in combinatie met een workshop schapendrijven vormgegeven rondom het thema van uw event. Een verfrissende Haka workshop, op E-Choppers door natuur of kies uit ons aanbod van outdooractivtiteiten.

Buiten in de tuin

Onze locatie wordt omringd door een prachtige tuin en een park van 7 hectare. Een zomerborrel, winterborrel of barbecue op de Ofyr in combinatie met onze stretchtent behoren hierdoor ook tot de mogelijkheden. Lees meer over ons terras.

18 sfeervolle zalen
tot 175 personen

85 moderne
hotelkamers

Culinair genieten
met live cooking

Meeting op
maat gemaakt

Audio & hybride
faciliteiten

Bosrijk met outdoor
mogelijkheden

Gratis
parkeren

Gratis
supersnelle WiFi

Wat gasten over ons zeggen…

U hoeft niet naar huis

Blijf na afloop van uw event lekker bij ons slapen in één van de moderne comfortkamers. De volgende ochtend serveren wij een heerlijk ontbijtje waarbij uw eitje direct en zoals u wenst voor u wordt bereid in onze open keuken.

 

 

Sfeervolle zalen voor elk event

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 18 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m². Geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en sfeer.  Ook hebben alle zalen op de begane grond toegang tot het prachtige park. Welke opstelling en faciliteiten u ook wenst, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.