Lunch & diner

Lunchen & dineren bij Restaurant Rexdaelder

Uitzicht op het park

Restaurant Rexdaelder is kenmerkend door zijn heerlijke lunch en diner in het groen, nabij Lage Vuursche. Vanwege het uitzicht op het prachtige groen van de tuin en de hoge raampartijen heeft u in het restaurant het idee dat u buiten op het terras zit te eten. Naast het prachtige zicht op de tuin staat interactie tussen medewerkers en gasten centraal. 
 

Live cooking

Restaurant Rexdaelder heeft als één van de weinige conferentiehotels een à la carte conferentiemenu waarbij u als vergadergast de keuze heeft uit 6 voorgerechten, 6 hoofdgerechten en 3 desserts. In de middag is er een Live Cooking lunchbuffet waarbij ter plekke en op maat warme gerechtjes en sandwiches worden klaargemaakt door onze koks. Een ruime keuze aan salades en verse bowls wordt vanaf het Cool-Spot buffet geserveerd.
 

Zondag

Op zondag met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties is het restaurant gesloten voor lunch en diner. In de bar serveren wij gerechten van de kleine zondagskaart. Voor zakelijke groepen, vraag de Reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

Van maandag t/m zaterdag kunt u ook van onze Roomservicekaart bestellen.

 

Openingstijden           Vooraf graag reserveren

Maandag – zaterdag                        Online geen beschikbaarheid?
Lunch: 12.00-15.30 uur                   Neem contact op met onze Receptie.
Diner: 18.00- 21.30 uur                   T: 035 666 85 41 of info@esh.nl

 

Less waste

In onze keuken wordt gewerkt volgens het “less waste concept”. Hierbij streven wij ernaar zo min mogelijk voedsel weg te gooien en te verspillen, bijvoorbeeld door alle onderdelen van een product te gebruiken in onze gerechten. Het doel is om zo min mogelijk voorraden te hebben en heel gericht in te kopen. Bij de conferentielunch werken wij voornamelijk met éénpersoonsgerechtjes in plaats van bakken salades en plateaus met kaas en vleeswaren. Dit doen wij om onze gasten een bewuste keuze te laten maken in wat zij kiezen, waardoor er minder wordt verspilt. Wij werken met lokale, versproducten. Dieetwensen worden ook steeds belangrijker. Restaurant Rexdaelder wil hierin zoveel mogelijk en ook last minute inspelen op de wensen en behoeften van de gast. Nee is geen optie!

Onze menukaart

Restaurant Rexdaelder heeft een Europese menukaart met Aziatische invloeden. Chef-kok Ronald Hansman en zijn keukenbrigade hebben voor u smaakvolle gerechten op de kaart gezet. Heeft u voedingswensen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag!

Wat gasten over ons zeggen...