Utrechtse Heuvelrug

  1. Home
  2. Hotel
  3. Utrechtse Heuvelrug

Welkom op de Utrechtse Heuvelrug!

Veelzijdige natuur

De Utrechtse Heuvelrug met haar iconische zandduinen en heuvelachtige bossen is de prachtige thuishaven van Hotel Ernst Sillem Hoeve. In hartje Nederland, op nog geen 15 kilometer van Utrecht, biedt de Utrechtse Heuvelrug u idyllische dorpjes en prachtige natuurgebieden die zich kenmerken door een veelzijdigheid aan flora en fauna. 

Kastelen & landhuizen

De koninklijke bossen van Lage Vuursche nodigen u uit voor een mooie wandeling, een verfrissende fietstocht of een uitdagende outdoor activiteit. Maak een wandeling langs kasteel Drakensteyn, waar prinses Beatrix woont of fiets langs Paleis Soestdijk. De omgeving kent tal van oude kastelen en landhuizen, waarvan een aantal te bezichtigen is. Een van deze oude kastelen is Kasteel Groeneveld. 

Musea & shoppen

Bezoekt u ons privé, dan is een bezoek aan Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum zeker de moeite waard. Wilt u lekker winkelen? Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt ook nog eens op steenworp afstand van Amersfoort, Hilversum, Laren, Zeist en Utrecht. Stuk voor stuk plaatsen waar u heerlijk kunt rondstruinen.

Tip: Bekijk eens het actuele programma van Uit op de Utrechtse Heuvelrug, voor fiets- en wandelroutes, leuke uitjes en aanvullende informatie over de omgeving.

Slapen in het groen

De Utrechtse Heuvelrug ontdek je niet in één dag! Boek daarom één van onze comfortabele hotelkamers en geef jezelf de tijd. Zo kun je in alle rust de prachtige omgeving ontdekken en je verliezen in de overweldigende natuur.

 

Wat gasten over ons zeggen…

 

Tip! Geniet met een hotelarrangement

Wanneer u ervoor kiest om één om meerdere nachten bij ons te verblijven, kijk dan eens naar onze aantrekkelijke hotelarrangementen. Hierin is bijvoorbeeld het diner bij inbegrepen, of een aperitief in de bar met een klein hapje. Wij hebbend deze arrangementen met zorg en aandacht voor u samengesteld om u een fantastisch en onbezorgd verblijf te bieden!