Bar & terras

Bar & terras Rexdaelder

Dineren in het groen is kenmerkend voor Restaurant Rexdaelder. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de zonneterrassen in onze prachtige tuin. Wist u dat we daar ook lunches en diners verzorgen? Ons restaurant ligt op 15 kilometer afstand van Utrecht en is omringd door de schitterende bossen van Lage Vuursche. We zijn uitermate geschikt om (grotere) groepen te ontvangen en een voorstel op maat te maken. Voor gebruik van het restaurant in het weekend en voor groepen, raden wij u aan vooraf te reserveren. Onze receptie maakt graag een reservering voor u.

Het mooiste terras van de Utrechtse Heuvelrug!

Het terras van Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft een bijzondere locatie, midden in het park met historische bomen. Een prachtige plek om tot rust te komen in een groene oase. Het weidse terras biedt voldoende ruimte om te genieten van warme zonnestralen of een heerlijk plekje op te zoeken in de schaduw. Met prachtig uitzicht op de natuur. Ons terras is daarom niet voor niets het mooiste terras van Utrechtse Heuelrug.

Onze vergaderarrangementen

Als zakelijke gast van Hotel Ernst Sillem Hoeve kunt u rekenen op persoonlijke betrokkenheid, maatwerk en medewerkers die meedenken. Wij doen er samen met u alles aan om het doel van uw bijeenkomst te laten slagen en zelfs te overtreffen. 

Wat gasten over ons zeggen…