INSPIRERENDE VERGADERLOCATIE

– WAAR U ONGESTOORD KUNT VERGADEREN-

  1. Home
  2. Meetings

Uw bijeenkomst op de mooiste plek in midden Nederland

Bent u op zoek naar een stijlvolle en inspirerende vergaderlocatie in Midden Nederland? Een locatie in een groene omgeving waar u naar buiten kunt en waar gastvrijheid in een hoog vaandel staat? Dan zijn wij, samen met nog een aantal collega hotels op de Utrechtse Heuvelrug, een hele goed optie. De vraag is natuurlijk: waarom nu Hotel Ernst Sillem Hoeve?

U als gast staat centraal

Hotel Ernst Sillem Hoeve is uniek omdat de gast bij ons altijd centraal staat. Alle beslissingen die worden genomen in en om het hotel, staan in het teken van de beleving van onze gasten. Onze medewerkers zijn oprecht en persoonlijk betrokken. Zij denken met u mee en weten precies waar dat stapje extra nodig is en waar juist een stapje terug. Ernst Sillem Hoeve is een locatie waar gasten vaker terug willen komen en de medewerkers bekende gezichten worden. Wij weten waarvoor u bij ons komt en u weet wat u van ons kan en mag verwachten. Zo heeft u altijd een vaste contactpersoon. Weet u precies waar u terecht kunt met vragen en kunt u erop vertrouwen ook behulpzame antwoorden te krijgen.

Unieke en inspirerende vergaderlocatie

Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve vindt u alles onder één dak. De combinatie van 18 ruime, lichte zalen met 85 hotelkamers en een fantastisch restaurant zorgt ervoor dat u de deur niet uit hoeft. Ook voor een unieke outdoor activiteit met het team hoeft u niet ver weg, want op ons 7 hectare grote terrein zijn tal van mogelijkheden. De authentieke uitstraling van het pand en de rijke geschiedenis van het hotel maken de locatie tot een unieke plek voor uw bijeenkomst. Wij vertellen u graag meer!

Samen maken wij uw bijeenkomst tot een succes!

Flexibiliteit is ons fundament

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij denken en bewegen graag met u mee. Hotel Ernst Sillem Hoeve is bij uitstek dé locatie voor een meerdaagse bijeenkomsten inclusief diner en overnachting. Maar ook voor dag-bijeenkomsten, seminars en congressen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een YOIN excellent meeting place en delen graag onze jarenlange expertise met u als het gaat om de organisatie van vele unieke en inspirerende bijeenkomsten. Zo behalen en overtreffen wij het doel van uw bijeenkomst bij ons.   

Goed bereikbaar en gratis shuttle

Hotel Ernst Sillem Hoeve is als vergaderlocatie centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de A1, A27 en A28 rijdt u eenvoudig onze ruime parkeerplaats op op, waar u gratis kunt parkeren. Reist u met de trein? Dan bent u er binnen 25 minuten vanaf Utrecht Centraal. Wij halen u en uw gasten graag op met onze gratis shuttle vanaf station Den Dolder.

Onze vergaderarrangementen

Als zakelijke gast van Hotel Ernst Sillem Hoeve kunt u rekenen op persoonlijke betrokkenheid, maatwerk en medewerkers die meedenken. Wij doen er samen met u alles aan om het doel van uw bijeenkomst te laten slagen en zelfs te overtreffen. 

Onze vergaderruimtes

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 18 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m². Geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en sfeer.  Ook hebben alle zalen op de begane grond toegang tot het prachtige park. Welke opstelling en faciliteiten u ook wenst, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.