Feesten

Hotel Ernst Sillem Hoeve als unieke feestlocatie

Ook als feestlocatie is Hotel Ernst en Sillem Hoeve de perfecte locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag, wij hebben alles in huis om uw feest te laten slagen. Elk feest is uniek. Alles kan bij ons geregeld worden en u bepaalt zelf hoe uw feest eruit komt te zien.

Ons Koetshuis uit 1880 biedt u een unieke en historische feestlocatie, waarbij authentieke elementen uit het verleden gecombineerd wordt met moderne faciliteiten. U heeft de keuze uit mooie karakteristieke zalen met houten vloeren en hoge plafonds, een gezellige bar, openhaardkamer en een stijlvol restaurant met uitzicht op ons historische park. We hebben 85 hotelkamers, dus uw deelnemers kunnen bij ons overnachten. Wij organiseren feesten van 40 tot 250 personen. Vraag ook naar de mogelijkheden van het exclusief huren van de gehele accommodatie. 

Take the party outside!

Onze feestlocatie wordt omringd door een prachtig park en biedt u vele mogelijkheden. Het park is 7 hectare groot en bij mooi weer kunt u ons terrein gebruiken voor outdoor activiteiten of voor een zomerse barbecue. Ook in de koude maanden kunt u genieten van ons park! Denk aan koken in de buitenlucht of een feest in een tipi. Onze feestlocatie is goed bereikbaar met de auto en er is meer dan genoeg parkeergelegenheid. Uiteraard is parkeren gratis.

Private dining

Uw diner in een besloten ruimte laten plaatsvinden? Dat kan! Wij hebben verschillende ruimtes waar uw gezelschap exclusief kan genieten van de meest heerlijke gerechten. Afhankelijk van uw groepsgrootte kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wat gasten over ons zeggen...