Nieuws

  1. Home
  2. nieuws
  3. Beleef de regio actief

Beleef de regio actief

De Utrechtse Heuvelrug heeft vele mogelijkheden voor een weekendje weg.

De Utrechtse Heuvelrug nodigt u uit voor mooie wandelingen of fietstochten. De landgoederen met statige kastelen sieren de Heuvelrug. Een aantal zijn te bezoeken zoals Kasteel Groeneveld en Kasteel de Haar. Houdt u meer van cultuursnuiven dan is Nationaal Militair Museum in Soesterberg zeker een bezoekje waard. Een dagje met de kids op stap? Dan is Dierenpark Amersfoort aan te raden. Liever winkelen? De stad Utrecht is 15 km van het hotel. Tip: parkeer uw auto gratis bij station Den Dolder en stap 13 minuten later uit op CS Utrecht, in het centrum van de stad.

In ons hotel kunt u genieten van de uitgebreide faciliteiten van het hotel, zoals een zwembad, gezellige bar, de fitness en infrarood sauna en de prachtige tuin met vele zonneterrassen. In restaurant Rexdaelder, met uitzicht op het schitterende park, laat onze chef u culinair verrassen.

Met onze aantrekkelijke hotelarrangementen is het puur genieten!
Voor families hebben we keuze uit 3 en 4 persoons familiekamers. In combinatie met de vele mogelijkheden van de Utrechtse Heuvelrug boekt u een heerlijke nachtje of weekendjeweg.

Geniet van de sfeer van Paleis Soestdijk tijdens een romantisch hotelarrangement