Missie, visie & kernwaarden

  1. Home
  2. Missie, visie en kernwaarden

Wij creëren meerwaarde

Met een professionele en flexibele instelling stemmen wij onze medewerkers en middelen zo optimaal mogelijk af op de realisatie van het doel van de (bijeen)komst van onze gasten. Hierdoor creëren we meerwaarde. Door onze betrokkenheid en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons. We geven onze gasten en medewerkers het gevoel thuis te zijn in onze kleinschalige en stijlvolle accommodatie. We realiseren ons dat maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid sinds de oprichting van de YMCA in ons DNA zit en gaan voor een positief perspectief voor alle betrokkenen. Dit doen wij vanuit onze visie: “mensen die mensen ontmoeten”. Wij geloven in de meerwaarde van persoonlijke ontmoeting tussen mensen, waardoor zowel beleving als ontwikkeling voor alle betrokkenen mogelijk wordt gemaakt. De Ernst Sillem Hoeve biedt deze plek.

Onze kernwaarden

Wij creëren meerwaarde: Wij zorgen voor optimale afstemming van medewerkers en middelen t.b.v. de realisatie van het doel van de gast. Daarbij creëren we ambassadeurs voor ons concept; dienstverlening en service op maat, waarbij we onze afspraken nakomen.

Wij stimuleren persoonlijke ontmoeting: Wij hebben een persoonlijke benadering, zowel naar elkaar als naar onze gasten. Alles binnen ons bedrijf proberen we in het teken te laten staan van deze ontmoeting.

Wij garanderen een positieve beleving: Wij zijn flexibel en denken met onze gast mee. We hebben een persoonlijke benadering en doen er alles aan om te verrassen.

Wij ondersteunen ontwikkeling: Wij ondersteunen en stimuleren ontwikkeling bij onze gasten en medewerkers. Wij zijn professioneel, streven naar optimale prestaties en blijven continue vernieuwen en verbeteren.