Nieuws

  1. Home
  2. nieuws
  3. Trots op de YOIN certificering

Trots op de certificering

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties

 

Excellent meeting place

Hotel Ernst Sillem Hoeve is een YOIN excellent meeting place. Met een score van meer dan 90% van de afgenomen audit behoren wij tot de beste meetinglocaties van Nederland. Een enorme waardering voor ons team waar we ontzettend trots op zijn!

Auditeur Annika; “Grote complimenten naar de locatie toe hoe zij na de laatste audit er alles aangedaan hebben om, waar mogelijk, veranderingen gelijk door te voeren.
De locatie vindt het erg belangrijk om een kwalitatief goede uitstraling, faciliteiten, medewerkers en gastvrijheid te hanteren en hier continu in te ontwikkelen.”

 

Over Yoin

YOIN excellent meeting places is een professionele en onafhankelijke organisatie die locaties en professionele locatieteams ondersteunt, adviseert en toetst en zich tot doel stelt hiermee een bijdrage te leveren aan de verhoging van het kwaliteitsniveau van aanbod en serviceverlening in de congres- en evenementenbranche.

Gecertificeerde locaties zijn de koplopers in het vak en onderscheiden zich door zich continu te blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Deze ‘excellent meeting places’ zijn de locaties waar boekers op vertrouwen