Nieuws

  1. Home
  2. nieuws
  3. Vergaderen in de buitenlucht

Vergaderen in de buitenlucht

Wist u al dat Hotel Ernst Sillem Hoeve bij uitstek dé (buiten)locatie is voor een meeting buiten, in een inspirerende, groene omgeving? Waar u ook binnen het gevoel heeft buiten te zijn en overal groen zichtbaar is?

 

Park en aangelegde tuin

Ons park van 7 hectare grond ligt rondom het hotel en bestaat uit een bosrijk gedeelte voor een heerlijke wandeling om even het hoofd leeg te maken. Daarnaast is er een prachtig aangelegde tuin met bijzondere bomen en verschillende zonnige terrassen. Er is tevens een groot veld waar tal aan outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden en in het parkt staat een stretchtent met vele mogelijkheden om uw bijeenkomst buiten een stijlvol tintje te geven.

 

Buiten vergaderen

Verplaats uw vergadering of training eens naar buiten en neem de flipover gewoon mee de tuin in! Of neem plaats aan één van de picknicktafels. Een rustige omgeving waar, naast hard werken, tegelijkertijd ook ontspanning mogelijk is. Het biedt een extra dimensie aan uw bijeenkomst. Buiten vergaderen geeft de groep nieuwe energie en verandert de mindset. Een wandelend overleg vergroot de openhartigheid, versterkt het creatief denkvermogen en is goed voor de algehele gezondheid.

 

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van vergaderen in de buitenlucht? Heeft u bij ons een zaal gereserveerd, dan kunt u altijd naar buiten en een heerlijk plekje zoeken in het park. Heeft u specifieke wensen? Ons reserveringsteam denkt graag met u mee? Ze zijn bereikbaar via reserveringen@esh.nl of 035 666 85 41.