Nieuws

  1. Home
  2. nieuws
  3. Vernieuwend ontbijtbuffet

Vernieuwend ontbijtbuffet

Vanaf heden hebben we een plasticvrij ontbijt en lunchbuffet. Daarnaast is het ontbijtbuffet uitgebreid met het zelf samen stellen van een yoghurt bowl voor een gezond en voedzaam ontbijt.

 

Plasticvrij buffet

We zijn continue bezig om te kijken hoe we kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld en bewust te zijn van onze impact op het milieu. Door het verminderen van het gebruik van plastic, kunnen we onze afvalproductie verminderen en bijdragen aan het behoud van onze planeet. Dit sluit aan bij de doelstelling van de Gouden GreenKey, waarmee we zijn gecertifeerd.

 

Gezonde voeding

Het bereiden en serveren van gezonde voeding vinden wij ook belangrijk. Zo is de “choose your own yohurt bowl” een heerlijke manier om te genieten van een gezond en voedzaam ontbijt.

Kwark is een goede bron van eiwitten en helpt bij het opbouwen en behouden van spiermassa. Gedroogd fruit zoals rozijnen, dadels, vijgen of abrikozen kunnen worden toegevoegd voor een zoete smaak en extra vezels. Noten en zaden zoals amandelen, walnoten, pompoenpitten, chiazaad zijn rijk aan o.a. onverzadigde vetten, eiwitten en mineralen. Welke bowl gaat u samenstellen?

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft uitgebreid ontbijtbuffet waar u uw eigen yohurt met granola samenstelt