Nieuws

  1. Home
  2. nieuws
  3. Verrassende expositie

Verrassende expositie

Vereerd presenteren wij de expositie van kunstenaars-duo Monique van Laake en Teun Anders. Zij exposeren met hun werken uit de collecties Silence, Myths en Face Value.

MYTHS

De natuur als muze. Zwart/wit foto’s van alles wat we tegenkomen in de natuur. De beelden zijn gecombineerd met tekeningen van
mensen die aansluiten op de sfeer van de foto’s. Het mysterieuze van een bos, het geheimzinnige van een veld. Zo ontstaan mythen en sagen.

SILENCE

Rondrijden op het prachtige eiland Lefkas. Beweging in het landschap bevroren in fotografie. Dit creëert verstilling. De getekende en geschilderde silhouetten ondergaan die stilte met gesloten ogen.

FACE VALUE

Een masker neergelegd over een bijzonder deel van een foto. Mooie plekjes die door het silhouet een nieuwe betekenis krijgen. Een vlek wordt een kapsel, een streep wordt een neus. Onze hersenen maken het beeld. Fotografie gecombineerd met getekend en geschilderd werk met de natuur als muze.

Deze fascinerende expositie is bij ons te bewonderen in de publieke ruimtes van het hotel. Kijk voor meer informatie over deze collecties op www.moniquevanlaake.nl of www.teunanders.nl

 

Expositie Hotel Ernst Sillem Hoeve